• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő ! A feleségem kb 15-éve átesett egy elég nagy műtéten , ahol kivették a méhét és mindkét petefészkét.Sajnos már vagy másfél hónapja , aranyér és bal oldali néha erős alhasi fájdalmai vannak.Voltunk már egy pár vizsgálaton ,nem találtak semmit.Szeretném mgérdeklődni ,hogy műtétből kifolyólag a hashártyaösszenövések végett vannak-e a fájdalmak mert azt mondták az végett fáj a hasa . Várom mielőbbi válaszát hogy ön szerint mit csináljunk ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A műtét utáni összenövések okozhatnak hasi fájdalmat, de nem biztos, hogy erről van szó. Jó lenne, ha leírná, hogy milyen kivizsgálás zajlott eddig. Addig javasolt rostdús étrend, probiotikum, bő folyadék, a stressz kerülése, testmozgás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 14., 15:17; Megválaszolva: 2011. április 15., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: