Nyákos széklet

Tisztelt Szakorvos! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy volt egy nagyon erős megfázásom, amit nem feküdtem ki és tüdőgyulladáshoz vezetett.Sokáig sűrű zöldes sárga váladék jött az orromból és felköhögve is! Augmentint és Fluimucilt, majd coderitet és Doxicilint kaptam rá. Munkahelyem nem vette volna jó néven ha betegállományba megyek, így gyógyszerekkel jártam dolgozni, nem feküdtem ki. Azóta kb 4 hete ez a megfázás meggyógyult, de még a székletben vannak nyákos darabok! Nem véres, nincs más tünetem, 32 éves nő vagyok, nincs fájdalom stb. Az lenne a kérdés hogy ez lehet a megfázásnak a vége vagy szövődménye? vagy egyéb más mondjuk polip vagy hasonló? Nem igazán tudok orvostól orvosig, vagy teljes kivizsgálásra menni / lakáshitel, gyerek, munkahely stb. miatt / ezért az lenne a kérdésem még hogy salaktalanító teával esetleg lehetne javulást vagy tisztulást elérni? probiotikumos készítményeket már szedtem de nem javult, már ételallergiára is gyanakodom! Meddig lehet várni az orvossal ilyen tünetek mellett, mivel nincs más tünetem, nem zavar a napi teendők mellett de azért nyugtalanító! Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát! Tisztelettel és köszönettel!

WEBBeteg Szakértő válasza nyákos széklet témában

Tisztelt Kérdező!

Mindenképpen vezessen étkezési naplót és jelölje meg mikor vannak panaszai. A probiotikus kúrát tartósan alkalmazhatja. Legyen egy ésszerű diéta és próbáljon meg rendszeresen étkezni. Kerülje a fűszeres-zsíros ételeket és az egyszerű szénhidrátot. Amennyiben a diéta nem javul a gasztroenterológiai kivizsgálás indokolt.

Kérdés: 2011. április 06., 10:09 ;Megválaszolva: 2011. április 08., 11:05
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fehér ragacsos nyák a széklettel
Tisztelt Doktorúr! Az alábbi problémámmal fordulok önhöz. 28 éves vagyok, ismert refluxos. Pantoprazolt szedek regel 20 mg-ot, néha este egy...
Hasi problema
Tisztelt Doktor Ur! Egy összetett problemaval fordulok Önhöz. Korabban mar megvalaszolta egy kerdesemet, melyben a veres-nyakos szekletemre kerestem...
Túlzott fehérje por
Üdv! Nem tudom, hogy jó helyre írok, egy kérdésem lenne. Egy kis előzményt leírnék, a súlyomhoz képest (65 ről 50-ig fogytam,) igen csak több...
Mi baj lehet az emésztésemmel?
Tisztelt Doktor Úr! Nagyon kellemetlen problémával fordulok önhöz. Körülbelül egy fél éve visszatérő problémám, hogy felpuffadok, nagyon...
Mire utalhat a nyákos széklet?
Jó napot! Már több hónapja a székletem eléggé rendellenes. A legtöbbször sárgás váladék is ürül. Diagnosztizált gluténérzékeny vagyok...