• Gyomorpanasz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        89.ota chron beteg vagyok. mostanában a gyomrom olyan furcsa érzést érzek a gyomorszájnál mintha valami "kö2 lenne ott..egy kis idö mulva olyan érzés mintha éhes lennék..ez lenne a tulzott svasodás? vagy a cron okozza? már vizsgáltak pár évvel ezelött refluxra de nem igazolt ,hanem idegi alapon a gyomor összeszükül.. fájdalom nincs savas felböfögés nincs.. de akaratélagossan böfögök akkor jo.. olyan mintha levegöt nyelnék egyfolytába.. mi lehet ez ?

        Dr. Szigeti Nóra válasza a Gyomorpanasz témában

        Kedves Kérdező! A Crohn-betegség érintheti a nyelőcső-gyomor-patkóbél területet is, hogy erről van-e szó, azt csak egy újabb gyomortükrözés döntheti el. Panaszai inkább túlzott savképződéssel lehetnek kapcsolatosak, vagy pedig a gyomra lassult ürülésével.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 04., 22:52; Megválaszolva: 2011. április 05., 17:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés