Vastagbél

kedves dr, Nö/Úr, vastagbél tükrözésen estem át, 2éve mütve voltam szigmabél daganatal kettö mintát vettek le de azegyik nem értékelhetö, ami jo volt az negativ eredményü ez a mütét össevarásátol vett minta..azt syeretném tudni hanyagolhato-e az ujabb tökrözés attol tartva h.most tulközel van idötartalomba a kettö és komplikácio történhet az érzékenység miatt, átfurodik a bél vagy akármi más egyébként nyálkahártyabol lesz levétel, köszönöm válaszát.laci

Dr. Plósz János válasza vastagbél témában

Leírása alapján nem indokolt a colonoscopia halasztása, nem jelent többlet kockázatot a műtét illetve a korábbi mintavétel.

Kérdés: 2011. április 02., 10:23 ;Megválaszolva: 2011. április 04., 11:00
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
vastagbéldaganat
Üdvözlöm! Olyn problémánk van, hogy a nagymamámnak (aki életében először és utoljára 56 éve volt orvosnál, amikor megszülte apukámat) 3...
Vastagbél műtét után
Tisztelt doktor úr/nő! Négy hete műtötték a vastagbelemet. Nem tumor volt, a petefészekkel együtt kellett egy darabot (6 cm) haemangióma miatt...
Colonoscopia eredménye mit jelent?
Az endoszkópos leletemmel kapcsolatban szeretném a véleményét kikérni: A coecumba vezetem az eszközt, a colon spasticusabb falát nyákos váladék...
vastagbélfekély
Régóta fáj a bal oldalam, ég, szúr, fel vagyok puffadva.Többször is voltam már orvosnál.tükrözésen is, nem találtak soha semmit. A vastagbél...
Miért?
Jó napot kívánok! 20 éves vagyok és olyan problémám lenne hogy menstruációnál alhasamnál feszülő érzést érzek és nehezen tudok leülni mert...