• Jobb borda fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.úr/nő?3 hónapja fáj a jobb bordám és jobb oldalt a köldököm mellett, olyan érzés, mintha egy kő vagy becsípődés lenne ott, a székletem laza és nagy mennyiségű, olyan furcsán inkább csak hasra hízok.Voltam: hasi uh.-n, vékonybél passage-on,vastagbél, gyomortükrözésen, vérvételen(se alfa amiláz: 92, ennyi az eltérés,(dr.nőm, azt mondja az semmi),ct és mr vizsgálaton, hida vizsgálaton, laktóz, keményítő terhelésen, minden eredményem negatív. most dicetelt szedek.mi lehet ez? hová menjek még?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a hasi fájdalom témában

        A nagy mennyiségű, híg székletet emésztési zavar okozhat. Ennek megoldása a diéta (a tápanygabevitel csökkentése), pre- és probiotikumok fogyasztása (pl. Progastro825) illetve emésztést segítő szerek használata (Mezym Forte). Az emésztés rendeződésével a haspuffadásnak is csökkennie kell.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 29., 22:19; Megválaszolva: 2011. március 31., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés