• Aranyér kezelésének elhúzódása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kb. 2 hete kiújult az aranyerem.Ez máskor is előfordult de 2-3 nap alatt ki tudtam kezelni magam. Most meg semmi változás, WC-zés után mindig vérzik hol jobban hol kevésbé és nagyon fáj is.Doxiproct kenőcsöt használok meg rostdús diétát (búzakorpa , csira , zabpehely , kefir, joghurt). Már bejelentkeztem az orvosomhoz de csak április 18-ra kaptam időpontot amit egy kicsit távolinak tartok és félek, hogy valami más bajom is lehet belőle. Kérdésem az lenne, hogy szedhetek-e Detralex tablettát úgy hogy vérnyomás csökkentőt és koleszterin csökkentőt is szedek.Más orvoshoz nem igen szeretnék menni ezzel a bajommal.Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! A Detralex-t nyugodtan szedje. Amennyiben a jelenlegi helyzet nem javul a kivizsgálás indokolt. Addig is minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le, ezzel is kímélve a végbél területét.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 28., 21:08; Megválaszolva: 2011. március 31., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: