• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kb 2 hete kiújult az aranyerem ami most nagyon fáj és minden WC-zés után vérzik is. Hol jobban hol csak eppen hogy.Ilyen máskor is előfordult de pár nap alatt ki tudtam kezelni Doxiproct kenőccsel, most azonban még mindig szenvedek tőle.Ezzel a betegségemmel már voltam orvosnál és most is bejelentkeztem de csak április 18-ra kaptam időpontot ami nagyon távolinak tünik és félek, hogy valami más bajom is lehet ettől. Más orvoshoz meg nem szivesen megyek ezzel a problémával.Kérdésem , hogy megpróbálhatom-e szedni a Detralex tablettát is de én szedek vérnyomás csökkentő és koleszterinre is szedek gyógyszert.Egyébként amióta kiújult az étrendembe beiktattam reggel este rostdús étkezést (búzakorpa, csíra, zabpehely, kefir joghurt) Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Az elkezdett kezelés helyes. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le. A Detralex szedése kifejezetten indokolt. Azonban a korábbinál kifejezettebb panaszok miatt a kivizsgálás indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 27., 23:04; Megválaszolva: 2011. március 29., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés