• Széklet probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Kb. 3 hete is a széklet problémámmal írtam önnek, akkor hasmenésem volt, ami viszonylag elmúlt, de nem teljesen. Most ha nem hasmenésem van akkor vékony a székletem de ekkor sem teljesen kemény,normális színű, nem véres. próbáltam élőflórás joghurtot, rostos gyümölcsöt enni.Már kezdek aggódni, de orvoshoz félek menni. Válaszát előre is köszönöm. Lolo

        Dr. Boros Miklós válasza a széklet témában

        Tisztelt Kérdező! A probléma kivizsgálást még nem igényel. Kerülje az egyszerű szénhidrátot és egyen több növényi rostot. Alklamazzon probiotikus kúrát és legyen napi 5 étkezés. Próbáljon meg minden nap legalább fél órát mozogni (séta). Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben az étrendi változtatások mellett is van hasmenés keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 24., 19:27; Megválaszolva: 2011. március 28., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés