Széklet

Magas vérnyomásra reniteket és renitek +valamint xanax 0, 25mg, astrik és chinotált szedek kb 1éve az orvosom a reniteket és a renitek +megváltoztatta prenessa 4mg és tensiomin 5mg-ra valamint a xanax 0, 25mg 0, 5mg-ra.Nekem a székletem megváltozott és szorulásom lett, de volt minden nap.Én közöltem az orvossal nem változtatott azt mondta szedjek hashajtot.Én nem hashajtot hanem egyszer aszalt szilvát máskor lenmagot van hogy korpa tablettát eszek kefirrel. A székletem azota változott ugy hogy minden nap van formált székletem, de késöbb van, hogy még egyszer van aznap székletem, de az is formált.Kérdésem változások ilyen formálya miattt llehet e vastagbél betegségem.

WEBBeteg Szakértő válasza széklet témában

Tisztelt Kérdező!

Önmagában a napi két formált széklet nem probléma. Amennyiben több alkalommal fordul elő szorulás a panaszok hátterében lehet vastagbélbetegség. Alkalmazzon probiotikus kúrát és legyen egy hasi ultrahang.

Kérdés: 2011. március 18., 21:58 ;Megválaszolva: 2011. március 21., 21:22
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Széklet kérdés
Tisztelt Doktor Úr! Már többször írtam Önnek kérdést, de most ismét a segítségét szeretném kérni. 2022 Tavasszal lezajlott egy...
Furcsa dolog a székleten
NEM JAVULÓ SZÉKLET
Tisztelt DR úr A kérdésem a következő lenne , Többször írtam , a dr úrnak , mindig nagyon gyors és, jó diagnózist állapított meg nálam nagyon...
Széklet probléma
Tisztelt Doktor Úr! Székelést követően a wc papíron apró pici fekete pöttyök láthatóak jó ideje. Nem fogyasztottam magvas ételeket. A széklet...
Széklet állapota
Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! Két kellemetlen problémával találtam szemben magam, melyek nem tudom, hogy nevezhetőek-e normálisnak, vagy érdemes...