Mit tegyek kihez forduljak?

Jó napot...Tímea vagyok 4 gyermekes édes anya...1 éve májusban egy éjjel begörcsöltem ki hívtuk ügyeletet megállapította epehólyag gyulladásom van kaptam 1 injekciót elküldött uh ra ahova 2hét múlva kaptam időpontot...megállapították "nem találtak semmit csak kicsit nagyobb a májam de epe kő nem látható" nem kezeltek tovább állandó emésztési problémáim voltak bármit ettem megfájdult hasam ha nem ettem akkor meg azért: - ((folyamatosan fel voltam puffadva s rendszerint evés után 5percre már mennem kellett wcre s átment rajtam az étel... (ez valamilyen szinten tetszett hisz nem híztam) de nem tartottam jónak...egyre többet fájt derekam hátam néha reggel úgy keltem fel mint kit agyon vertek: - (...pár napja észleltem fürdésnél hogy jobb oldalt a gyomorszájam mellett egy öklömnyi duzzanat van s érzékeny! másnap pont születés napomon március 8án este ismét begörcsöltem ment a hasam majd be szakadt derekam s rettenetesen fáztam! kihívtuk ügyeletet előszedtem régi leletem s az orvos azt mondta ismét epehólyag gyulladásom lehet adott injekciót s mondta körzetitől kérjek uh ra sebészetre beutalót! ...felmentem s uhra laborba adott de azt mondta sebészetre nem kell mert hasmenéses járvány van abba lehetek benne: - (csütörtökön voltam vérvételen aminek 17én lesz eredménye kész...de uhra ismételten késő kaptam időpontot április 5re...azóta is görcsölgetek fel vagyok puffadva a kis duzzanatom is megvan nem merek enni s félek mi lesz ha újból begörcsölök hisz semmi gyógyszert nem kaptam...kérem adjon tanácsot mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza epehólyag témában

Tisztelt Kérdező!

Nem igazán értem a dolgot, mert ha epehólyag gyulladás gyanúja merül fel, az sürgős kivizsgálást, pozitív esetben kórházi felvételt kell, hogy jelentsen. Azt javasolnám, hogy semmiképp se halassza a dolgot áprilisig, a laboreredmények mellé sürgős hasi UH kell (ha lehetősége van akár magánorvosnál is, vagy sürgősségi ügyeleten) , ha ezek nem mutatnak semmit (úgy, hogy az UH-fej az Ön által észlelt duzzanatra is rákerül) , akkor gyomortükrözésre van szükség.

Tisztelettel

Kérdés: 2011. március 13., 08:56; Megválaszolva: 2011. március 15., 21:45
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
cholesterol polyps cholecystae
Tisztelt Válaszoló Orvos! A tegnapi napon hasi ultrahang vizsgálaton voltam. Előtte panaszom nem volt, szimplán csak ellenőriztetni szerettem volna...
mitől lehet?
Tisztelt Doktor úr! A mai napon hasi ultrahangon voltam, mert hónapok óta gyakran puffadok fel, ami már hasfájással is járt. Kiderült, hogy meg van...
epehólyag
Lelet: atipusos helyzetü epehólyag, totikus, szifon alakban meghajlott, átlagosan telt, kőmentes, fala nem vastagabb. Az epeutak nem tágabbak. Mit kell...
Hasi UH Septal Cholecísta
Tisztelt Doktor Úr, Véleményét szeretném kérni a következű hasi UH vizsgálatomról. Radiológiai vélemény: Hepar lényegesen nem nagyobb...
Epehólyag vagy hasnyálmirigy...
Érdeklődni szeretnék, hogy 2-hónapja gyomorszáji fájásom van, ami elmúllik de visszajön.Volt gyomorsavam, amit gyógyszeresen kezelek a mai napig...