Hogyan lehet kiírtani?

3 éves lányomnak candida gombát találtak a székletében. Sok antibiotikumot kapott a mandulájára, amit azóta már kivettek. Emiatt szaporodtak el a gombák. Azt mondják erre gyógyszer nincs, és hogy nem adhatok neki édességet egy darabig. Normaflore-t vettem neki, ezt meddig adjam? Jó ha ezzel kezelem? Köszönettel Szabóné Juhász Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Candida témában

A Candia a normáll bélflóra része, így kiirtani nem kell. A bélflóra kóros megváltozása 8pl. antibiotikus kezelés után) esetén előfordulhat, hogy túl nagy számban szaporodik el, ilyenkor sem a Candica irtása a cél, hanem a normál bélflóra helyreállítása. Erre pre- és probiotikumok fogyasztása javasolt (Progastro Kid a saját praxisban leginkább bevált készítmény) .

Kérdés: 2011. március 10., 19:45; Megválaszolva: 2011. március 11., 12:49
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
candida ellen?
Jo napot kívánok! Candidaval kuzdok egy ideje, ami a bélrendszerenben terjedt el és azota meghíztam és egyéb panaszaim is vannak. A cukormentes...
CANDIDIASIS
Candidiasis milyen orvos szakterülete? (egész szervezetet érintő) köszönöm 2011-05-26 18: 13 Kedves Kérdező! A természetgyógyászok által...
Candida mellett mellőzzem a...
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Bőrkiütések, haspuffadás és őrült édességkívánás után kerültem egy candida-val foglalkoó belgyógyász...
Gyomorgörcs és hányinger, alhasi...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Sok problémával küszködök, /izületi, gerincsérv, fáradtság...../ de a gyomrom keseríti meg az életem leginkább! Volt...
Candida, Nizoral
Tisztelt DrÚr/Nő. Az volna a kérdésem, hogy kb.1 hónappal ezelőtt csináltam egy Candia5 Vétesztet mely pozitív lett. Ezt követeően pedig...