• Tompa gyomorfájás, hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! 3 hete estem túl a hányós-hasmenős víruson, utána 2 hétig náthás voltam. Azóta a gyomrom tompán fáj a gyomorszájamnál és jobb oldalon a bordáim alatt kicsit szúr, közben hányingerem is van. Refluxos is vagyok már évek óta. Igyekszem diétázni, kamilla teát inni. Ön mit javasol? Köszönettel:

        Dr. Plósz János válasza a emésztőszervi panasz témában

        Gyakori, rendszeres, nyugodt kis étkezéseket, a diéta óvatos bővítését, pre- és probiotikum kúraszerű használatát (pl. Progastro825 vagy Protexin). Emellett nmegpróbálhatja a gyógynövénykivonatokat tartalmazó Iberogast cseppeket.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 09., 08:14; Megválaszolva: 2011. március 09., 16:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: