Fontos

tiszteltt dr nő.Horváth László vagyok és egy kérdésem lene őnhöz.2napja egy kis problémám lépet fel és nem tudom mit tegyek.hát nem is tudom hogy kezdjem lenne egy olyan gondom hogy ő, a végbél nyilásomon kivül egy kis bub nöt és fáj ha sokat állva vagyok megha sokat mozgok.én aranyére gyanakszom de nem vagyok biztos benne, mivel a neten olvastam a tuneteiröl és egyik sem paszol rá kivéve a fájdalmat és hogy azon a helyen van ami n ülők.mit tegyek ön szerint.elöre is köszönöm gyors válaszát.boldog nö napot kivánok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza aranyér témában

Kedves László!

A kis csomó aranyérre gyanús, használjon rá gyulladáscsökkentő krémet, vegyen kamillás ülőfürdőt, fokozott intim higiénia, a széklet lazán tartása szükséges.Ha 1 hét alatt nem javul, a háziorvost keresse fel!

Kérdés: 2011. március 08., 21:18; Megválaszolva: 2011. március 09., 13:38
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Aranyér, puffadás, szélgörcs
Kis csomó a végbélben
Véres széklet az aranyér miatt...