Állandó nyomás

Tisztelt doktor úr, Egy idő óta nyomást érzek a mellkasom alatt, A nyomás nem fájdalmas, de hol jobban, hol kevésbé érzem. Mindha a csont fájna. Van úgy hogy csak ha megnyomom, akkor érzem Aludni csak hátamon tudok, mert ha hasra fekszek nagyon nyom. Egy kicsit gyenge is vagyok. Gasztroenter. vizsgálaton voltam, megállapítottak nagyon enyhe irritációt a nyombélben, amit teljesen ki is kezeltek. A laboreredmények jók, vérnyomás mormális, Az esetleges reflux miatt nagyon vigyázok az étkezésre, Nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt. Mi lehet a nyomás oka? Nem lehet pl. rekeszsérv? Köszönöm a válaszát.

Dr. Boros Miklós válasza hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

A gasztroenterológiai vizsgálati eredmények pontos ismerete nélkül nehéz nyiltkozni. Nem írja le az endoszkópos vizsgálat eredményét. Menjen el egy rutin mellkas röntgenre, ami sok betegséget ki tud zárni. Alkalmazzon probiotikus kúrát és kerülje a szénsavas italokat, egyszerű szénhidrátot. Mindig jegyezze fel a fájdalom idejét és mire javult. Mozogjon minden nap legalább fél órát.

Kérdés: 2011. március 07., 13:38; Megválaszolva: 2011. március 10., 10:58
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztési probléma, reflux
Hasi és egyéb panaszok
Tisztelt Dr úr! ojan kérdésel fordulok önhöz hogy vissza vissza térö problémám hogy ojan has fájás jön rám hogy egyszere érzek sok mindent.Pl:...
Köldök körüli fájdalom
Kedves Doktor Úr! Emésztési problémáim évekkel ezelőtt kezdődtek. Minden vizsgálat készült a tükrözéseken keresztül, az allergia és...
Hasi fajdalom
Tisztelt doktor Úr! Kedden írtam Önnek felhasi panaszaim miatt, melyek újra és újra elő jönnek. Gyakorlatilag nem tudják megmondani hogy mitől...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas?
Tisztelt doktor Úr! Ismételten a segítségét szeretném kérni! Pár hónapja írtam Önnek hasonló témában. Akkor nagynezen hosszú diétázas után...