• Colonoscopia 2008 és most széklet habitus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Plósz János Doktor Úr! Köszönöm a válaszát. Idézem a colonoscopiát"akadálytalanul vezetjük az eszközt a coecumig, a colon teljes faecessel szennyezett, de amennyire áttekinthető hosszábana redőzet és nyálkahártya megtartott, körülírt eltérés nem igazolható"DrSzíjártó 2008. 12. 03. Bent voltam a Klinika Sebészetén és ott folyt a vizsgálat és a kiürités is. Azt hittem hogy bélgyulladásom lett most is, mert akkor 50 volt a vérsülyedés, itthon kaptam antibiotikumot probiotikummal,azért kérdeztem a mostanikivizsgálásomra: hova menjek? Köszönetttel: Szabóné

        Dr. Plósz János válasza a colonoscopia témában

        A lelet szerint 2008-ban (amennyire megítélhető volt) nagyobb eltérést nem észleltek. Így vastagbélrák irányában nem indokolt az ismételt colonoscopos vizsgálat. A 2008-as negatív lelet mellett bélgyulladása kialakulhat, ha erre utaló panaszai vannak, a pre- és probiotikum alkalmazása segíthet (Progastro825), valamint gastroenterológus felkeresése javasolt.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 07., 09:31; Megválaszolva: 2011. március 08., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés