Hasmenés

Tisztelt dr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy Hasmenésem van, kb.2 hete, előtte menses problémám volt, amire duphastont kaptam, nemsokára nagyon megfáztam és az orvosom felírt antibiotikumot, (Azi......) a nevéből csak ennyire emlékszem, olyasmi mint a sumamed.beszedése után 1 héttel kezdődtek a hasmenéses problémáim, először Normaflort próbáltam, nem segített, most huma lopediumot szedek, igaz csak 2 tbl-t szedtem be, de nagyon sok változást nem érzek. Nem folyós hasmenésem van, hanem étkezés után max 1 órán belül mennem kell. aggódom. válaszát alőre is köszönöm. Lolo

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hasmenés témában

Tisztelt Kérdező!

Bő folyadékfogyasztás (szénsavmentes ásványvíz, tea) , több növényi rost és probiotikus kúra. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, puffasztó ételeket. A hasfogó szedése csak alkalomszerűen javasolt. Amennyiben 7-10 napnál tovább tart székletvizsgálat szükséges.

Kérdés: 2011. március 03., 09:02; Megválaszolva: 2011. március 07., 12:29
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyulladásos bélbetegség
Hasi fájdalom
Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő: Több mint 2 hete tartó hasmenésem van. A székletem nyálkás és sárga színű, az utóbbi időben...
Mi okozhatja a hasmenést?
Tisztelt Doktor Úr! 22 éves fiú vagyok, 4 éve refluxos. 1 hónapja urológiai problémám (feltehetőleg gyulladás) jött elő, mire elkezdtem...
Hasmenés és véres nyák
Mi baj lehet
Tisztelt Doktor úr A kérdésem a következő, még áprilisban kaptam a fogorvosomtól antibiotikumot 2 fajtát egymás után , hasmenésem lett és ez tart...