• Fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lenne egy olyan problémám, hogy már nagyon régóta hányinger, émejgés, és szédülés kínoz. Hányingerem van ha eszem, eröltetni nem tudom, ezért nem sokat tudok enni, hányingerem van akkor is ha nem eszem, ha utazok, szinte mindig. És ezért folyamatosan fogyok nem tudok hízni egy kg-ot se. 23 évesen 46-47 kg vagyok. Mit tehetnék? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező! Alapos belgyógyászati kivizsgálás szükséges. Kezdje a háziorvosnál rutin fizikális vizsgálat +labor, ha az orvos indokoltnak tartja továbbküldi gasztroenterológiára


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 02., 14:15; Megválaszolva: 2011. március 04., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés