Segítségkérés

Tisztelt Webdoktor! 24 eves kulfoldon elo no vagyok. Kb. 4 napja hasmenessel kuszkodok, hol tudtam menni dolgozni, hol nem. A hasfogok hatasatol fuggoen, illetve szinte alig ettem ezalatt a par nap alatt. Etvagyam lenne, hanyingerem, lazam nincs. Egy nagon kis varosban elek Angliaban, nehezkes az orvosi ellatas, illetve elmagyarazni az orvosnak, mi is a baj. 2 napja antibiotikumot szedek fertozeses hasmenes ellen, amit az itt elo magyaroktol kaptam. Tegnap mar probaltam rendesen enni, ma reggel megint ment a hasam. Nem gorcsol, csak vizszeru. On szerint virusos fertozes-e, mennyi ideig huzodhat, mennyi ido utan hat az antibiotikum? Nem szeretnek sokat kimaradni a munkabol. Elore is koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hasmenés témában

Tisztelt Kérdező!

Ez vírusfertőzés lesz. Bőséges folyadékfogyasztás (szénsavmentes ásványvíz, tea) . Diéta és pihenés. Amennyiben a hasmenés mértéke nem javul vagy az általános állapota gyengül az orvosi vizsgálat nem hagyható ki. Alkalmazzon probiotikus kúrát.

Kérdés: 2011. március 01., 10:50; Megválaszolva: 2011. március 06., 08:51
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok