Nem múló tünetek

Tisztelt Webdoktor! December közepén húgyúti problémákra antibiotikumos kezelést kaptam -Suprax majd Gyrablock. A húgyúti problémák megszűntek, de a Gyrablock szedését félbe kellett szakítani, mert hasfajást, szédülést, gyengeséget éreztem, ami három hét elmúltával sem csökkent, ezért gasztoenterológushoz fordultam.Gyomortükrozéssel megállapította hogy a nyombél enyhén irritált.Dyspex és Ganaton szedése után az irritáció és az erős fájás elmúlt, az ismételt tükrözés szerint az irritáció megszűnt, de tompa hasfájás, a gyengeség, hirtelen mozdulatnál enyhe szédülés különösen a délelőtti órákban ill. akármyilen megerőltetésnél előjönnek. Vérnyomás 125/80, Vérvizsgálati laboradatok, amelyek eltérnek a normától: GGT -0, 14, HGB- 135. megjegyzem, már gyerekkoromtól kis étvágyú és gyenge gyomrú vagyok. Szeretném tudni hogy normális e ez az állapot és hogy mit tehetnék hogy a tünetek elmúljanak? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza emésztőszervi panasz témában

Az antibiotikus terápia a bélflórát megváltozathatta és a hasi panaszok egy részét okozhatja, de a gyengeséget, szédülékenységet nem magyarázza. A bélflóra helyeállítására pre- és probiotikus készítmények alkalmasak. A szédülékenységen és gyengeségen a bő folyadékfogyasztás illetve a rendszeres testmozgás segíthet.

Kérdés: 2011. február 27., 09:58; Megválaszolva: 2011. március 01., 12:48
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Alkohol probléma
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj