Külső és belső aranyér

Jónapot kívánok! Voltak nekem már aranyeres problémáim, külső aranyeret már eltávolítottak novemberben! Utána még párszor volt, hogy véres volt néha a székletem és fájt a végbélnyílásnál, de kenegettem mastu kenőccsel és aurobinnal! Tegnap viszont nem a székletemen, hanem a széklet után lett véres a wc kagyló! Ez megint aranyér probléma lehet? Akár belső? Mert mostanában volt hogy erőlködtem, és lehet most pattant el valamelyik! Csak megijedtem egy kicsit, mert nem a székletem volt a vér! Kenegethetem továbbra is? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza aranyér témában

Tisztelt Kérdező!

Vegyen minden széklet után ülőfürdőt, használja az aranyér elleni kenőcsöt. Keressen fel gasztro-enterológiaia szakrendelést. A tartós panaszok miatt a tükrözéses vizsgálat indokolt. Valóban a belső aranyeresség a legvalószínűbb.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 20., 19:55; Megválaszolva: 2011. február 22., 21:25
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás