Gyomor-bél panaszok

több hónapja szúró fájdalom a baloldalt a borda és a köldök között, főként a köldök környékén, a gyomor és a bél állandóan korog, érzékeny mely egy falat lenyelése, ivás után közvetlen felerősödik, éhszaka kicsit szűnik, reggel mozgásra felerősödik, voltam gyomor tükrözésen, gastritiszt állapitottak meg, melyre szedem a controlokot béltükrözés, vérvétel, kilégzési teszt negatív ultrahangon több apró epekövet találtak, néha van teltségérzet, émelygés bélgázok gyengeség érzet, hányinger

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza emésztőszervi panasz témában

Az étkezésre erősödő bélmotilitás illetve a több hónapja fennálló panaszok illetve a kivizsgálás negativitása irritábilis bél szindróma mellett szólnak. Ez esetben a panaszt a bél beidegzésének illetve motilitásának megváltozása okozza. Terápiásan a gyakori, rendszeres, nyugodt kis étkezések, pre- és probiotikumok kúraszerű használata (Pretanix, Progastro825) , gyógyszeresen a Dicetel tabletta alkalmazása segíthet.

Kérdés: 2011. február 18., 22:25; Megválaszolva: 2011. február 21., 15:30
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás