Hányinger

Tisztelt doktor Úr/Nő! 4 éve futballozok versenyszerűen és az utóbbi 1 évben azt vettem észre, hogy ha nagyon hajtok, akkor edzés közepére vagy végére hányingerem lesz. Többen azt mondták biztos vashiányos vagyok, de a vérvételből kiderült, hogy még egy picit sok is a vasam. Mi lehet a probléma? talán nagyon lemegy a vércukor szintem? Kérem segítsenek, mert eléggé megkeseríti néha az edzéseimet! Válaszukat előre is köszömöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Anna válasza hányinger témában

Kedves Kérdező!

Az Ön életkorában a szervezet igen erőteljes változáson megy keresztül, amiért leginkább a hormonrendszer a felelős. Mindez, valamint az edzések megerőltető volta hozzájárulhat a sportolás közben megélt rossz közérzethez. Amennyiben Ön veresenyszerűen sportol, feltételezem rendszeres sportorvosi (kardiológiai is) felügyelet alatt áll, ha Ő nem eredményeiben talált kóros eltérést aggodalomra nincsen oka!

Kérdés: 2011. február 14., 15:55; Megválaszolva: 2011. február 19., 17:50
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás