Chron-betegség

2006ban chron betegséget állapitottak meg Pécsen eltávolitoták a betegbélszakaszt és megvizsgálták a professzor ur azt mondta hogy nem vagyok chron beteg de az orvosom állitja hogy igen tanácstalan vagyok pentasat és medrolt szedek lehet hogy potyára de az állapotom nem jóegy hónapja voltam ct-éndiverticulum több apro van a vatagbélben ez mit jelent ahasam jobb oldalon fáj egy fojtában tanácstalan vagyok és félekelőre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Crohn témában

A diverticulumok apró vaktasakok a bélfalon, melyek igen gyakran előfordulnak (a kor előrehaladtával egyre gyakrabban) . Kialakulásukat székrekedéses időszak, illetve kötőszöveti gyengeség okozza. Jóindulatú elváltozások, csak a széklet megfelelő konzisztenciájára kell ügyelni (sok folyadék- és rost bevitele, rendszeres testmozgás, székletlágyítás) . A leírtak alapján abban én sem tudok segíteni Önnek, hogy van-e Crohn-betegsége vagy nincs.

Kérdés: 2011. február 14., 09:42; Megválaszolva: 2011. február 15., 11:48
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás