GA55 Hasfájás

Tisztelt Dr.Úr! Köszönöm szépen a /II.12-én érk./ válaszát. A leírtakban közölt tanácsát megfogadom. Még meg szeretném kérdezni, hogy a tumormarker értékeim mitől lehetnek magasak. /Nem iszom, nem dohányzom./ Válaszát köszöm. Tisztelettel: G. Anna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emésztőszervi betegség témában

Tisztelt Kérdező!

A tumormarkerek nem csak daganatos betegségben emelkedhetnek meg. A leírt eltérés nem jelentős és nem utal daganatra. Többféle gyulladás, májbetegség és egyéb eltérések is okozhatnak átmeneti, nem jelentős emelkedést. Emiatt nem kell aggódni.

Kérdés: 2011. február 12., 17:49; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:00
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
emésztési probléma
Kedves Doktornő! A vizsgálatokat összeírom amiket végeztek: kb 15 éve van lactose intolerantia, széklet negatív, colonoscopia...
Összetett ételérzékenységre...
Kedves Webdoktor! 19 éves nő vagyok, 173 cm és 51 kg. Októberben derült ki, hogy egy elég összetett ételérzékenységem van. Ezt megelőzően...
A gyomor folyamatos fájdalma
T. Címzett! Párom panaszai kb. három hete kezdődtek és azóta nem enyhül, a háziorvos pedig azt mondja semmi baj, majd elmúlik. A panasza a...
Hasi puffadás, emésztési zavarok...
Tisztelt Doktor úr/nő! 20 éves lány vagyok. Tavaly december környékén jelentkeztek először a panaszaim, amikor alhasi puffadás és alhasi...