GA55 Hasfájás

Tisztelt Dr.Úr! Köszönöm szépen a /II.12-én érk./ válaszát. A leírtakban közölt tanácsát megfogadom. Még meg szeretném kérdezni, hogy a tumormarker értékeim mitől lehetnek magasak. /Nem iszom, nem dohányzom./ Válaszát köszöm. Tisztelettel: G. Anna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emésztőszervi betegség témában

Tisztelt Kérdező!

A tumormarkerek nem csak daganatos betegségben emelkedhetnek meg. A leírt eltérés nem jelentős és nem utal daganatra. Többféle gyulladás, májbetegség és egyéb eltérések is okozhatnak átmeneti, nem jelentős emelkedést. Emiatt nem kell aggódni.

Kérdés: 2011. február 12., 17:49; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:00
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett