• Állandó hányingerem van refluxos vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy több hónapja (kb. tavaly ősz óta) állandó hányingerem van. Végeztek gyomortükrözést, azt mondta az orvos, hogy sok a gyomorsavam, valamint Reflux-om van, emiatt 3 hete szedem a Rabyprex tablettát reggel 1-et és a Cerucalt 3x1 szemet. De a hányingerem továbbra sem szűnik. Küldött a háziorvosom ideggyógyászatra is, hogy hátha idegi okai vannak a hányingernek. És amellett én nem is érzem, hogy sok lenne a savam. Ön milyen vizsgálatot javasolna még? Elmentem egy magán gasztroenterológushoz, és Ő azt kérdezte először, hogy fej-CT-t végeztek-e már? Akkor küldött el a gyomortükrözésre. Kérem, szíves segítségét, mert ez olyan rossz érzés. Szíves válaszát várom! Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Hányingert nagyon sok betegség, állapot okozhat. Állhat hátterében emésztési zavar, székrekedés, reflux-betegség, epekövesség, de fül-orr-gégészeti valamint szájüregi megbetegedések is. Javaslom, ezen diagnózisok kizárását vagy igazolását, gastroent., fül-orr-gégészeti és fogorvosi szakvizsgálatát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 07., 17:22; Megválaszolva: 2011. február 08., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés