Hasi fájdalom

Üdvözlőm Doktornő! Egyszer már írtam önnek azt hiszem.Voltam akkor vizsgálaton de sajnos itt Kecskeméten ahol élek nem olyan jó az orvosi eláttás azért írom ezt nemrég költöztem ide és mégis állitólag jó belgyógyász háziorvost találtam még is 4 re mentem visza hozzá alhasi fájdalommal bal oldalt. A válasza az volt stresz okoza írt fel nyugtatót és sav lekötöt és enyi.Voltam Nőgyógyásznál is adoktorúr anyit mondot gyuladásra gyanakszik nem nemi jellegű a fájdalmam viszont viszaküldöt a háziorvosomhoz, aki úgy színtén szokásost mondta plusz elismerte amit az ügyeletes orvos mondot hogy diáta de előtte ezt cáfolta azt mondta virus lehet.Semi labor hasiutra hangra nemküldöt.Nőgyógyász küldö labor vizsgálatra de gyuladás azt kimuttata a labor eredmény.Részben megszünt a fájás de megint előjött és csak baloldalt petefészkem felett.Ilyen esettbe mi a tehendő? Félek adtól ha másik háziorvoshoz megyek az se mond semit plusz a belgyógyászatra beutaló nélkül nemfogadnak.Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben a laborban gyulladásra utaló jelek voltak és valóban a bal petefészek felett jelez fájdalma a nőgyógyászatra kell visszamenni ellenőrzésre. Ebben az életkorban a bal alhasi, bél eredetű problémák leggyakoribb oka valóban a stressz és helytelen táplákozás. Alkalmazzon probiotikus kúrát és kerülje az egyszerű szénhidrátot. Alkohol- és dohányzási tilalom.

Kérdés: 2011. február 03., 16:48; Megválaszolva: 2011. február 07., 09:53
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok