Kóros hasmenés, puffadás, fogyás

Üdvözlöm. A következö témában szeretném a segítségét kérni. A tüneteim kb.3-4 héttel ezelött kezdödtek. Mivel sportolok kipróbáltam egy új fehérje koncentrátumot (protein port) . Az elsö használat után 2-3 nappal állandó teltség érzése, has felfújódás, étvágytalanság és hasmenés jelentkezett.Kb.egy héttel az elsö tünetek után abbahagytam a készítmény szedését.Csakhogy a tünetek továbbra is megmaradtak a felfújódás, étvágytalanság és hasmenéshez hasonló sötét színü hig széklet napi rendszerességgel kb 3hete.Próbáltam hasmenés elleni gyógyszert, hasztalan. A táplálkozásomból elhagytam a tej fogyasztását, feltételezve, hogy esetleg tej illetve tejcukor ézékenység alakulhatott ki, mivel elözöleg tejet napi rendszerességgel fogyasztottam.Ennek Kb.egy hete és semilyen változás nem tapasztalható.Folyamatosan gyengének érzem magam, súlyt veszítek, étvágytalan vagyok és ami a lezavaróbb a hasmenés.Kérem tanácsát és válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza emésztőszervi betegség témában

A több hete fennálló panaszok miatt mindenképp vizsgálatok szükségesek: széklettenyésztés (bacterium és parazita) , labor, hasi ultrahang. A vizsgálatok elvégzéséig is javasolt diéta tartása (keksz-tea, majd pirítós, sós burgonya-rizs) , a diéta óvatos és fokozatos bővítése, pre- és probiotikumok kúraszerű használata (pl. Progastro825) .

Kérdés: 2011. január 31., 23:14; Megválaszolva: 2011. február 02., 16:47
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...