Mit tehetnék?

Kedves Dr. Úr! Mi ma találkoztunk a bemutató napon az Andreánál! Nos én egy Colitis ulcerosával kapcsolatosan írok önnek, ugyan látom, hogy nem egészen ez az praxisa de gondoltam egy próbát megér: -) Már több mint egy éve nem kellet használnom a Pentasa nevű végbélpúpot, ősszel többször volt vér a székletembe, gondolkodás nélkül visszaírták a kúpot, őszintén nem használom mivel semmilyen vizsgálatot nem csináltak, voltam sebészetre nincs aranyerem de azóta is vérzek végbélből ugyan nem minden nap de mikor mikor jön, wc ülve rengeteg friss vér jön, néha nagyon aggódom, de semmi biztatást nem kaptam így semmi kedvem orvoshoz menni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza colitis témában

Ha tényleg colitis ulcerosája van, akkor az mindenképp terápiát igényel (akut esetben kombinációban és nagyobb dózisban, nyugalmi szakban fenntartó adagban) . Javaslom, mielőbb végeztessen vastagbél-tükrözést, hogy kiderüljön a betegség kiterjedése és aktivitása, majd ennek megfelelően jöhet a szükséges terápia beállítása.

Kérdés: 2011. január 29., 22:55; Megválaszolva: 2011. január 31., 15:10
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...