IBS vagy komolyabb a baj?

a feleségemnek évekkel ezelött kivették az epeholyagját kö miatt de végül nem volt epeköve azota nagyon gyakran felfuvodik a jobb bordaive alatt furkálos fájdalmat érez van ugy hogy étkezés után átmegy rajta rögtön az étel olyankor legyengül volt már véres széklete is élénkpiros friss vér minden vizsgálatot ami létezik megcsináltatott a ct n kivül azt mondták hogy iritális bélszindromája van de lehet hogy valami komolyabb? kérem segitsen köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza irritábilis bél szindróma témában

Kedves Kérdező!

Konkrétan mi az az összes vizsgálat, amit felesége megcsináltatott? Például béltükrözés történt? A vizsgálatok eredményeinek ismeretében lehet pontos választ adni a kérdésére.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 28., 12:00; Megválaszolva: 2011. január 31., 09:01
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...