vékony széklet

3. császármetszésemet követően, hasi összenövéseimet szétválasztották.4 hónap után volt az első hasi panaszom, többször is méhgyulladásom volt. Valószínű, hogy az újabb összenövéseim okozták, mert a nemi szerveim rendben voltak.Székrekedésem volt a szülést követően pár hétig, majd egy éven keresztül hasmenésem minden reggel, Állandó hasi fájdalmaim vannak, de már az 1. cs.metszés után is volt.. A bal bordaív alatt is fáj. A székletem jelenleg vékony, de normál színű. Februárra bejelentkeztem colonoszkópiás vizsgálatra. Kérdésem: okozhatja a hasi összenövés is ezeket a tüneteket? Remélem negatív eredményt kapok a vastagbél tükrözést követően! Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza széklet témában

Tisztelt Kérdező!

Okozhatja hasi összenövés, de valószínűbb a funkcionális ok. Egyen több növényi rostot és alkalmazzon probiotikus kúrát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket. Mozogjon rendszeresen minden nap legalább fél órát (séta) . Fogyasszon elég folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea) . Amennyiben a colonoscopia sem igazol szervi eltérést az életmódváltás a megoldás.

Kérdés: 2011. január 21., 11:32; Megválaszolva: 2011. január 24., 14:53
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
CT eredmény
Gyomorhurut
Alkohol reflux
MRI értelmezése
Hasi uh lelet