Epehólyageltávolítás

Jó napot kívánok doktornő! 2009 08 hó-ban volt egy epeholyag eltávolításom a doktor úr javaslatára vissza tértem a normál étrendre kb 2 hete máj tájékon tompán fájdalmat érzek.egy hete kaptam egy injekció kúrát (Diprophos+lidokain) sarokcsont ki nővésem van azóta még jobban fokozodott a fájdalom.vegyem e fel még az injekciót van még 7 ampulla vagy keressem fel a sebészt aki műtött mi a teendőm válaszát előre is köszönöm tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza epeműtét témában

Tisztelt Kérdező!

Javaslok egy hasi ultrahangot és májfunkciót. Az operáló sebész nem tud segíteni, hiszen ez nem a műtéttel függ össze ennyi idővel a beavatkozás után. Könnyen elképzelhető, hogy májbetegség álla a háttérben. Addig a steroidkúrát függesszék fel.

Kérdés: 2011. január 18., 12:42; Megválaszolva: 2011. január 21., 09:05
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut