• Daganat vagy fekély?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr! Úgy 2 hónapja felborult a "széklet ürítési rendem" alap járaton is ha idegesebb vagyok az hasmenést eredményez. Kezdődött a felpuffadással, majd a gázok, hol hasmenés hol szorulás. Persze nem foglalkoztam vele, letudtam annyival, hogy biztos v.mi vírus, mivel nyák is kísérte sokszor a gázokat. Majd jöttek az ünnepek akkor pedig az egész napos össze-vissza csipegetést tartottan az okozónak, ekkorra már a nyák színe is megváltozott, sárgáról zöldesre ,és jelentkezett a vérzés is, ami nem olyan volt mint általában amikor mákot eszem,hanem több és spontán egy-egy gáz kísérőjeként. Most ott tartok hogy a nyák rozsdás színű, a gázok távozása is iszonyú fájdalommal jár, hát még a székelés. Úgy érzem mintha egy ólom darab lenne a végbelemben ami néha kiereszti tüskéit. Mivel vidéken lakom nem szeretnék a házi orvoshoz menni, mert szájára vesz a lakosság, a legközelebbi városi kórházról sem a legjobbakat hallani, félek hogy csak a megyei kórház jöhetne szóba, de az biztos vissza irányítana fent említett intézménybe. Mégis mit tegyek, mi legyen az első lépés? Segítségét előre is köszönöm. U.I : anyai nagyanyámnak agy daganata, édes apámnak gége daganata volt, mekkora veszélyben vagyok?

        Dr. Plósz János válasza a Daganat vagy fekély? témában

        Életkora miatt nem feltétlenül a tumor a legvalószínűbb diasgnozis, de a hosszasan fennálló panaszok miatt mielőbbi endoscopos vastagbélvizsgálatopt javasolnék, hogy konkrét diagnózishoz jussunk.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 17., 10:53; Megválaszolva: 2011. január 18., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés