• Hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nö Olyan kérdésel fordulok önhöz , hogy szilveszter napján apámal délelött elmentünk fáért az erdöbe és mikor megraktuk a potkocsit akkor én leugrottam a potkocsirol.Az nap sokször jártam wc-re és fájt a hasam de nem tudom miért.A panaszok elmultak egy kis idöre de már kb 1 hete sürübben fáj a hasam gyomrom.Nincs panaszon a bél müködésemre tehát a székletem normális.Sok szor ugy érzem hogy kellene böfögnöm de nem tudok.És nem tudom hogy esetleg csak a has izmom rándult meg nagyon vagy valami komolyab belsö sérülésem van e?Elöre is köszönöm a válaszát.Tisztelettel :Hollós Gergő

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Hasizom sérülést, mint ok kizárnám. Pár napig diétázzon, alkalmazzon probiotikus kúrát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményt, szénsavas italokat. Igyon elég folyadékot (szénsavmentes ásávnyvíz, tea).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 13., 21:16; Megválaszolva: 2011. január 17., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés