Mi lehet az oka?

Tisztelt Doktor Úr/Nő. 1hónapja kezdődtek a tüneteim.Bal és jobb borda alatti nyomásérzés ami kisugárzik a hátba, szapora szívverés, émelygés, remegés, sápadtság, időnként ájulásérzés, hasmenés vagy zsíros széklet.1hete voltam orvosnál, aki amoxicilint és paracetamolt írt feláde a tüneteim nem szüntek meg.10éve van hypertoniám amire concort és diovant szedek.Legutóbbi laboreredményeim normálisak voltak csak a triglicerid szintem volt magas 3.07, a legutolsó vérnyomásértékem 110/60 volt. A tüneteim a hajnali órákban szoktak a legerősebbek lenni, 1órán belül valamelyest mérséklődnek.Ha egész nap nem eszem csak tejet iszom akkor a közérzetem kielégítőnek mondható.Szertném tudni hogy mi okozhatja ezeket a tüneteket. Válaszát előlre is köszönöm. Tisztelettel: Kulcsár Tamás.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emésztési zavar témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben a vércukorérték is rendben volt, azaz szervi eltérés nem igazolódott a panaszok hátterében lehet stressz okozta eltérés. Javaslom az étekészi napló vezetését, napi 5 étkezés. Az egyszerű szénhidrát, péksütemény, zsíros ételek kerülése. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Fogyasszon elég folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea) . Mérje rendszeresen vérnyomását. Ezen adatokkal menjen el háziorvosához egy ellenőrzésre. Mozogjon minden nap legalább fél órát (séta) .

Kérdés: 2011. január 12., 14:57; Megválaszolva: 2011. január 14., 11:03
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Pajzsmirigy + SM betegség
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia
CT eredmény