• Fogamzásgátló mellékhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 hete szedem a Yasminelle nevű fogamzásgátló tablettát. Eddig semmi bajom nem volt tőle, azt leszámítva, hogy fáj és érzékeny a mellem, de ez gondolom normális. Az viszont aggaszt egy picit, hogy 4 napon belül már másodjára ha székletürítésem van az fáj és hasmenés jellegű, görcsös. Lehet ez mellékhatása a gyógyszernek és kérjek más gyógyszert az orvosomtól, vagy esetleg más vírusos megbetegedés lehet az oka? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        A probléma oka valószínűleg a nem a fog.gátló, inkább fertőzésről lehet szó. Ha azóta is panaszos, háziorvosát keresse fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 03., 15:35; Megválaszolva: 2011. január 05., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés