• Bal alhasi és lágyékhajlati panasz!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktor úr! Kb. 1-1,5 hete hasmenéses panaszaim voltak, ami másnapra el is múlt. Viszont azóta zavaró, tompa fájdalmat érzek a bal alhasi oldalamon, néha pár másodperces hascsikarás szerű dolgot illetve vagy összehúzódást. Ürítési szokásaim nem változtak, minőségében talán picit eltér a megszokottól. Zavaró fájdalmat érzek a hajlatomban is, mintha meghúzódott volna...Mivel többnyire ülő munkát végzek ezért eléggé zavarnak ezek a dolgok! Mit tanácsol? Mire figyeljek még oda, hogy segítsem a tanácsadásban?! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Alkalmazzon probiotikus kúrát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, cukrozott italokat, péksüteményeket. Egyen több növényi rostot, panaszai el fognak múlni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 15., 12:08; Megválaszolva: 2010. december 21., 19:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés