• Aranyér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Két napja székelés után megint egy kis folt vért láttam a papíron (kb 1 éve van, néha-néha) és jól megdörzsöltem. Estére keletkezett a végbélnyíláson egy nagy duzzanat, ami nem fáj hanem inkább kellemetlen érzés. Ma megint megnéztem és látom, hogy váladékozik! Kérdés, ha veszek aranyér kenőcsöt elmúlik tőle? Vagy teendő ilyenkor? Válaszát előre is köszönöm! tisztelettel, Norbert

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező4 Első lpésként vegyen aranyér elleni kenőcsöt és alkalmazza. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt, vagy zuhanyozzon le 5-10 napig, kerülje a dörzsölést a papírral. Amennyiben a vérzés továbbra is jelentkezik keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 13., 09:26; Megválaszolva: 2010. december 15., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés