• Ileushoz köze van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 éve volt vakbél műtétem, ami után 1hónappal ileus-om volt. Később is voltak problémáim has fájások miatt. Erre azt mondják, hogy összenövések miatt. Most a következő képpen fáj a hasam: olyan érzésem van, hogy belülről fáj a köldököm. Iszonyatos, folyamatos fájdalom. Ez is normális? Pont ott lehet egy összenövés vagy pedig a heg fáj belülről? Előre is köszönöm:

        Dr. Boros Miklós válasza a ileus témában

        Tisztelt Kérdező! A hasűri összenövések valóban okozhatnak hasonló tüneteket. Ezenkívül a hasi puffradás jellemző. Javaslok egy probiotikus kúrát és a puffasztó ételek kerülését. Keressen fel egy sebészeti szakrendelést az esetleges kivizsgálás elbírálása miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 12., 00:19; Megválaszolva: 2010. december 14., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés