• Stressz, gyomorgondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kérdésem az alábbi: Lerakodott a váladék a tüdőmbe. Kaptam rá 2 gyógyszert orvosom azt mondta, hogy erős lesz mert felnőtt adag illetve idősödő kornak való. Pontosan nem tudom a gyógyszer nevét. A mellékhatásokon láttam, hogy májkárosodásal illetve étvágytalanságal, hányingerel. 2-3 nappal később anyukám sült csirkét készített. Rá se tudtam nézni mert elkapott a hányinger. Étvágytalanságom van illetve ha eszek akkor elkap a hányinger. Szerencsére a "húsundór" már csillapodott vagy már elmúlt. De tegnap este is befaltam két darab lángost és azhittem egyből kihányom. Fogyni talán nem fogytam, ha még is kb: 1,5kg. De nem mindennap mérem magamat. Mi lehet a gond? Stressz? Mellékhatás? vagy csak szimpla vírus és ne foglalkozzam vele? Ön mint orvos mit javasol, illetve ilyen tüneteknél milyen betegségekre lehet gondolni? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a emésztési panasz témában

        Bizonyos antibiotikumok elég gyakran megjelenő mellékhatása lehetaz émelygés, hányunger, gyomortáji fájdalom. De ehhez hasonló tüneteket okozhat egy vírusfertőzés illetve a stressz okozta gyomorhurut is. Javaslom, tartson könnyű vegyes diétát, egyen gyakran, nyugodtan, egyszerre keveset és próbálja meg megfelelően feldolgozni a napi stesszt.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 02., 21:27; Megválaszolva: 2010. december 06., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés