• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISYTELETEM! egy olyan problémám jelenteyett, hogy a végbélnyílásnál ilyen világos bőrkitüremkedés van, ilzen kialló'semmi panaszom nincs'syeretnék érdeklődni, hogí ez mi lehet? és otthoni módszerrel mit lehet evvel tenni? várom valaszát'

        Dr. Boros Miklós válasza a végbél témában

        Tisztelt Kérdező! Fizikális vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Lehet, hogy Ön a teljesen természetes bőrredőt észleli kórosnak. Házi praktikát nem tudok ajánlani, hiszen nem tudom mire kellene. Ha nem fáj és nem vérzik ne tegyen vele semmit. Amennyiben aggasztja keressen fel sebészeti szakrendelést.


        Kérdés: 2010. november 30., 16:15; Megválaszolva: 2010. december 03., 20:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr.kedden voltam háziorvosnál aki gyomor gyulladást állapított meg.tünetem szombaton kezdődött.ettem egy gyorséttermi szendvicset utána kis munka majd egy meggyes sört akartam meginni de savanyú ízt éreztem a sör...