• Epehányás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyik reggel epét hánytam,nagyon fájt a fejem,de semmi más görcs vagy fájdalmam nem volt.Étvágyam se.Viszont egész nap igen fáradt voltam ,szinte csak aludtam.Másnap is fáradékony voltam ,és mostanában azóta is bármikor szívesen pihengetnék ha tudnék,de nincs rá mindig idő.Azt szeretném kérdezni hogy mi lehetett ennek az oka,és mit tudnak javasolni erre.Köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a epés panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek egy lezajlott vírusfertőzére utalnak. Fogyasszon bőségesen folyadékot és pihenjen egy-két napot. Amennyiben láz, vagy ismételten hányás jelentkezik keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 29., 10:03; Megválaszolva: 2010. december 01., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés