• Bélprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérném szépen a véleményét azzal kapcsolatban, hogy mi lehet az oka annak, hogy gyakran nyilallik a végbelem, vagy még fentebb is. Már voltam vastagbéltükrözésen is de "hál.istennek" nem állapítottak meg semmiféle elváltozást. De én csak nem vagyok nyugodt, mert ez az éles nyilallás nem szűnt meg. Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A colonoscopiánál adekvátabb vizsgálat nincs. Használjon helyieg krémet és kerülje a szorulást, bő folyadékfogyasztás, pro- és prebiotikum kúra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 01., 17:55; Megválaszolva: 2010. november 03., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés