• Aggódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Ismét önhöz fordulok egy dolog miatt ami már régóta aggaszt.A hasam alján bal oldalt nagyon gyakran szúró érzést érzek.Voltam nőgyógyásznál hátha valami ciszta,de nem talált semmit(ultrahang nem volt) Aztán a háziorvoshoz fordultam,neki is elpanaszoltam a problémámat,azonban ő meg sem vizsgált,azt mondta hogy valószínűleg azért szúr a hasam,mert a székletem nem mindennapos.(kb. 3naponta van)Aztán azóta néha érzem hogy szúr, néha nem, de annyira nem foglalkoztam a dologgal.Most viszont a napokban újra elkezdett szúrni,és ha tapogatom a hasam, akkor érzek ott valami keményet,amitől eléggé megijedtem.Kérem mondjon valami megnyugtatót!Mi lehet ez? Köszönöm a válaszát!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem! A székletrendezés mellett hasi ultrahang elvégzése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 27., 20:55; Megválaszolva: 2010. október 31., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés