• Aranyér probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Pár napja fedeztem fel egy csomót a végbélnyílásom mögött. Feltételezem ez aranyeres csomó. Fájdalmat csak nagyon kicsit érzek, néha mikor leülök és köhögésnél. Székletemmel nincsenek problémáim. Minden reggel el tudok menni wc-re. Fontos lenne szakorvoshoz fordulnom a problémámmal vagy először még alkalmazhatok otthoni módszereket, krémek, vagy kúpok formájában. Ha először megfelelő lenne ez tudna ajánlani készítményeket? Köszönöm előre is válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aranyér témában

        Kedves Hölgyem! Néhány hétig otthoni kezelés is megpróbálható. Gyulladáscsökkentő kúp, fokozott intim higiénia, a széklet normál konzisztencián tartása szükséges. Ha 2-3 hét alatt nem javul, sebészt keressen fel vagy proktológust.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 11., 11:59; Megválaszolva: 2010. október 12., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés