• Máj UH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Talán el tudja olvasni még ezt a levelet mielőtt a 2 nappal korábbi kérdésemet feltettem, ugyanis megkaptam a pontos leírást, amit UH on kaptam: a máj normális nagyságú,szerkezetű, a 7. szegmentumban és a jobb v.portae ág mellett 1-1 12 mm es, kissé inhomogén szerkezetű solid képlet látható. epeutak nem tágabbak. epehólyag átlagosan telt, kőmentes. a pancreas egészébem ábrázolható, eltérés nélkül. a vesék normális nagyságúak, szerkezetűek. a lép nem nagyobb. a hugyhólyag részlegesen telt, uterus és ovarium régiók eltérés nélkül. kérdésem marad: kell e aggódjak? a vérvételem szinte tökéletes. minden a határértékeken belül, illetve a határon: alacsony lymphocyta%, alacsony vörösvérsejt, alacsony haemoglobin, alacsony haematocrit, magas neutrophi% Köszönettel Lívia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a máj témában

        Tisztelt Kérdező! Ön egészséges. Szedjen vitaminkészítményt kúraszerűen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 01., 10:48; Megválaszolva: 2010. október 04., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés