• Mi a baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr 2010.09.29-én voltam ujra hasi ultrahangon! A következőt tartalmazza a leletem: Máj nem nagyobb a jobb lebenyben,elsősorban a VI-VII-es szegmentumban diffusan kb 9-16 mm átmérőjű, jól körülhatárolható, csökkemt reflektivitású képlet látható melyek szerkezete az elöző leletekhez képest változást mutat! Vélemény: A májban látott elváltozások a hozott CT leletek alapján hemangiomáknak felelnek meg , melyek száma és mérete nem változott, de reflektivitásuk az elöző lelethez képest megváltozott,echoszegénnyé vált! Kontrol alabor leletekkel fél év mulva. Kérem irja meg hogy mit jelent ! Eddig a hemangiomák echódúsak voltak! Baj van?? Megtisztel válaszával. Üdvözlettel: Melinda

        Dr. Boros Miklós válasza a haemangioma témában

        Tisztelt Kérdező! A haemangioma egyetlen veszélye, ha megnő és a megrepedés. Az echogenitás függ a keringési aktivitástól. ez a leírás nem jelent ön számára semmilyen problémát. További követés javasolt, a méretük nem változtak, aggodalomra semmi ok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 01., 09:31; Megválaszolva: 2010. október 05., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés