• Vakbél lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb.2 honapja vettem eszre,hogy faj a vakbelem,igaz,hogy nem mindeg...Gyors mozdulatok eseten,az agyrol valo leszallas eseten,felules eseten.stb.Ebben a korban elofordul-e a vakbel,vagy esetleg a hasam alatti foutoerrel lenne valami baj? Diagnosztizalhato-e pontosan a vakbel?

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A vakbélgyulladás kizárható. A betegség lefolyása más természetű. A tartós hasi panaszok miatt hasi ultrahang szükséges. Mivel a mozgás a fő kiváltó ok lehet reumatológiai ok is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 27., 15:20; Megválaszolva: 2010. október 04., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés