• Tumor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretném megkérdezni hogy ha valakinek tartósan magas a cea értéke akkor az mit jelent kialakulóban van a rák? mert én körülbelül másfél évvel ezelött az onkológusom javaslatára tumorkutatás alatt voltam de akkor nem találtak semmit csak a cea-értékem volt fojamatosan magas most viszont jelentkeztek más tüneteim is pl. sokszor előfordúl hogy friss vért székletelek és van hogy menstruációs erősségü vér ürül tőlem a végbélből ezenkivűl fájdalmaim is vannak és sokszor van hányingerem

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véres széklet témában

        Kedves Hölgyem! A CEA nemcsak vastagbélrákban magas, hanem egyéb estekben is: pl. májzsugor, erős dohányzás, vastagbél-gyulladás, emlő-, gyomor-, tüdő- vagy hasnyálmirigyrák. A bélvérzés miatt nem elég a CEA levétele, béltükrözéses vizsgálat szükséges mindenképp.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 18., 13:25; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés