• Gyomorfájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszeteletem doktor ur/no 22 eves fiatal srac vagyok es rendszeresen faj a hasam.A fajdalmak rendszeretelenul jonnek elo,neha ejjszaka kellos kozepen vagy akar pihenes kozbe is de elpfordult mar nem 1-szer hogy kozvetlenul a etel bevitele utan.A gyomor fajdalomal egyutt jar a hasmenes is. Sajnos nemtudom kizarni nehany etel fajtat mert rendszertelenul tortenik ez a fajdalom naponta tobszor is.Eppen ezert emlitenem meg onnek hogy a sport uzeletekben talalhato keszitmenyeket (porokat+granulatumokat) szeedtem+ittam 5 honapig es Kb 1 honapja hagytam abba oket....Valaszat turelmetlenul varom. Koszonom

        Dr. Plósz János válasza a gyomorfájás témában

        Panaszai alapján jónéhány kórkép felmerülhet (epekövesség, gyomor-bélhurut, felszívódási zavar). Első körben tartson 1-2 hétig könnyű-vegyes diétát, étkezzen gyakran, rendszeresen, nyugodtan, egyszerre kis mennyiségeket, fogyasszon pre- és probiotikumokat (Progastro825). Ha panaszai ezt követően nem szűnnek, háziorovs által elindított kivizsgálást javasolnék.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 06., 07:53; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 06:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés