• Hasfájás, bélmotalitás gyakori

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy észrevettem 4 napja hogy erősebb has-és bélfájásaim vannak, a beleim hangosan morognak, és néha olyan érzésem támad mintha hasmenésem lenne, és el is kell menjek wc.-re! Nem tudom mi lehet de ez nekem régen nem volt, és nem tudom mi okozhatja, olyan mintha belülről valami rágna, marna.. ez ügyben kérnék öntől tanácsot, ötlet mi lehet, mi ilyenkor a teendő! Köszönettel: F. Dorina (tanuló)

        Dr. Plósz János válasza a emésztési panasz témában

        Panaszát gyomor-bélhurut okozhatja, ennek oka általában vírusfertőzés, de akár étkezési hiba is lehet a háttérben. Javaslom, tartson pár napig diétát (eleinte keksz-tea, majd főtt burgonya, rizs, naponta fokozatosan bővítve). A gyógyulást segíthetik a pre- és probiotikumok (Progastro825).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 04., 09:25; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés